dcont etalon

A Dcont Etalon hasznos segédeszköz

Rendkívül károsan befolyásolhatja az egészséget úgy a kiugróan magas, mint a túl alacsony vércukorszint. A Dcont Etalon vércukormérő készülék segítségével időben lehet észlelni a problémát, így van lehetőség a megfelelő lépéseket megtenni a súlyosabb következmények elkerülése érdekében.

Ez cukorbetegeknek és egészségeseknek egyaránt hasznos lehet. A gyógyászati segédeszköz használata személyre szabható a legkedvezőbb célérték sáv, a legmegfelelőbb mérési időpontok, valamint egyéni emlékeztető és hipoglikémiás figyelmeztető jelzések beállításával. Az Ágnespatika honlapján megrendelhető az eszköz ujjbegyszúró készülékkel, 8 darab vérvételi lándzsával, továbbá diabétesz naplóval és USB kábellel kiegészítve.

A csomag tartalmaz használati útmutatót, amiből részletes tájékoztatást nyerünk a készülék helyes használatáról és kezeléséről. Kapható külön D-cont vérvételi lándzsa 20 darabos kiszerelésben, valamint Etalon Teszt, egy dobozban 50 darab tesztcsíkkal. Ezekkel a Dcont Etalon készülék kompatibilis.