fogpótlás

A fogpótlás modern módszerei

Az egészséges fogsor fenntartja a mosoly általános megjelenését és egészségét. Mi segítünk Önnek kiválasztani a foghiány kezelésének népszerű módszereit.

Az igényeinek és prioritásának megértésével, a kezelések összehasonlításával kiválasztjuk a fogpótlás megfelelő módszerét, hogy visszakapja egészséges mosolyát és önbecsülését. A hiányzó fogakkal kapcsolatos kezelések olyan pácienseknek szólnak, akiknek egy vagy több foga hiányzik.

Népszerű lehetőségnek számítanak a fogászati implantátumok, a titánból készült mesterséges foggyökerek, amelyeket az állcsontba helyeznek. A fogászati implantátum 3 részből áll. Az implantátumból, a felépítményből és a koronából. A korona készülhet fémmentes porcelánból vagy cirkónium oxidból.

Ez a fajta fogpótlás az egészséges állcsonttal rendelkező pácienseknek a legjobb választás. A foghíd pedig egy olyan rögzített fogpótlás, amit a hiányzó fogak kezelésére használnak egy műfog és a szomszédos fogak tartós összekapcsolásával. A foghidak szintén cirkónium oxidból vagy fémmentes porcelánból készülnek.