v-nyakú felső

A méltán közkedvelt V-nyakú felső

Általánosan elmondható, hogy van néhány olyan közkedvelt ruhadarab, amelyek szinte minden ruhatár alapdarabjának minősülnek. Ezek általában olyan kialakításúak és színűek, hogy szinte bármivel jól kombinálhatóak. A V-nyakú felső kialakítása lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen ruhatárba beilleszthető legyen.

Egyszerű és letisztult formavilága rendkívül jól kombinálható. Hihetetlenül sok színben kapható és változatos alapanyagokból is készül már. Nem hiába olyan népszerű a V-nyakú felső a nők és már a férfiak körében is. Manapság már igazán hétköznapi darab, hiszen kényelmes és mutatós egyszerre. Nem kelti a bezártság érzését, mint a garbók vagy a más magasan záródó ruha. A nyári időszakot feldobják az elképesztően vidám neon színekben pompázó V-nyakú felsők. Lebarnult bőrön kifejezetten jól mutatnak.

Azonban a hidegebb, borongósabb évszakokban is remekül megállja a helyét. Ilyenkor inkább az őszi és téli árnyalatok dominálnak. Vastagabb blézerrel és hosszú nadrággal kombinálva a legnagyobb hidegben is tökéletes viselet.