műanyag tárolódoboz

A műanyag tárolódoboz sokoldalúan felhasználható

Sokféle kivitelben van jelen az üzletekben, ezért mindenki kedve szerint válogathat. A műanyag tárolódoboz drágább és olcsóbb változatban egyaránt megvásárolható.

A minőségi termék, az alapanyagának köszönhetően, remekül ellenáll a savnak és a lúgnak, a hőtartománya pedig -40, valamint +80 C között mozog, ami igencsak széles felhasználási területet biztosít. A Fox típus lenyitható, ezért nagyszerű választás lehet azoknak, akik a kisebb alkatrészeket könnyen hozzáférhető módon szeretnék raktározni. A műanyag tárolódoboz víztiszta külseje biztosítja az átláthatóságot. A homlokoldali fogantyú a tartókeretből lenyitható. Ha több darabot vásárol, akkor lehetősége van egymáson tárolni azokat vagy a falra felszerelni. A szeparáló változat azonos oldalmagasságú.

Méret és mélység szerint is eltérő lehet. Általában kisebb-nagyobb alkatrészek tárolására alkalmazzák. A műanyag tárolódoboz alsó részén osztók találhatók, így a legkisebb csavarokat könnyedén elválaszthatja egymástól. Ha elnyerte a tetszését, akkor bátran vásárolja meg!