szatén szalag

A szatén szalag megannyi területen alkalmazható

A színes anyagok nélkülözhetetlen elemek, amikor különféle dekorációkat készítünk. A szatén szalag pedig a scrapbooking és más dekorációs technikák kedvelőinek is hasznos lehet. Egy különleges kézműves termék gyönyörködtet, felhívja a figyelmet és remek ajándékötlet.

A mankamuhelye.hu webshopban kínált időtálló szatén szalagok különböző szélességekben, színekben és kivitelben kaphatóak. Lágy formájuk, elegáns kivitelük és finom csillogásuk szokatlan hatások elérését teszi lehetővé. A gyakorlatban a hétköznapi tárgyak díszítésére is használhatóak. Az időtlen megjelenésű masnik megjelennek a karácsonyi dekorációk elkészítésénél és felakasztásánál, a virágcsokrok összeállításánál, valamint a terem vagy a templom díszítésénél az esküvők alkalmával.

A lehetőségek végtelenek, mivel a szatén szalagok számtalan lehetőséget kínálnak és lehetővé teszik a szokatlan hatások létrehozását. Ezen kívül, természetesen ez a fajta kivitelezés meglehetősen gyakran megjelenik az ajándékokon és az ünnepi asztalra készített kompozíciókban.