Wizzair kézipoggyász

Az ingyenes Wizzair kézipoggyász mérete is csökkent

Bár a budapesti repülőtér nem tartozik a világ óriási forgalmat lebonyolító légikikötői közé, azonban számos légitársaság járata vehető itt igénybe. Ember legyen a talpán, aki tisztában van ezek éppen aktuális poggyászszabályzatával.

Ráadásul a hazánkban kedvelt fapados légitársaságok előírásai az elmúlt időszakban többször változtak, ami a fedélzetre ingyen felvihető Wizzair kézipoggyász méretét is érintette, jelentősen lecsökkentve azt. Igaz, hogy a Ryanairrel szinte egyszerre vezették be Priority szolgáltatásukat, ez azonban az utasok többségének nagy könnyítést nem jelentett.

Ennek alapján ugyanis 50x40x23 cm méretű csomag vihető fel pluszban a fedélzetre ellenérték fejében, ami valljuk be, hogy az 1 hetes nyaralás kellékeinek becsomagolására nem igazán elegendő.

Ennek köszönhetően, az élelmes utazók már törik a fejüket azon, hogy többek között a Wizzair kézipoggyász szabályzata miként kerülhető meg és sokszor vicces, olykor pedig életidegen ötleteiket a videó megosztó portálokon teszik közkinccsé.