Digitális, programozható termosztát

termosztát
termosztát
Az infrafűtés egyre népszerűbbé válik hazánkban is, hiszen nemcsak árában nagyszerű, de rövid kiépítési idővel is rendelkezik. Arról nem is beszélve, hogy az infrafűtés energiát spórol meg, amivel a rezsit tudjuk csökkenteni. Sőt, ezt fokozni is lehet, ha egy termosztát megvétele mellett döntünk.

Ez a kicsi készülék egyszerűen rákapcsolható a fűtési rendszerre, majd azt az igényeinknek megfelelően tudjuk szabályozni. A termosztát többféle modellben kapható, ezek közül meg kell említeni a programozható és digitális típusokat.

Van olyan szoba-termosztát is, amelyik speciálisan a padlófűtéshez kapcsolható. Az egyszerű modellek használata nagyon egyszerű, de a bonyolultabb, extra funkciókkal ellátott készülék kezelését is meg lehet tanulni. A készülék kijelzője érintős, így egyszerűen tudunk rajta hőmérsékleteket állítani. Érdemes szakértői véleményt is kikérni, ha nem értünk a termosztát működési elvéhez, hiszen mindig az igényeinkhez megfelelően kell választani. A készüléket online is meg tudjuk rendelni.