piké póló

Elegáns megjelenést kölcsönöz a piké póló

A meleg, nyári időszak beálltával kellemesebb viseletnek bizonyul a rövid ujjú ruházat. A piké póló a legtöbb munkaterületen megállja a helyét, hiszen az elegánsabb öltözködést biztosító ing és a laza teniszpóló ötvözeteként jött létre. Az irodai és az értékesítési munkakörben dolgozók egyaránt kedvelik, a mindennapi munkavégzés közben.

Kiváló kiegészítő darabja lehet az egyenruhának, gépi hímzésre alkalmas, a sűrű szövésű piké anyagának jóvoltából. Példaként megemlíthető a Payper Venice galléros piké póló, ami olasz tervezés által készült. Magabiztos megjelenést és eleganciát nyújt a viselőjének. A bordázott gallér és a passzéval ellátott ujjak kiemelik az egyszerű tervezésű ruhadarabot. A nyakvarrás belső része kontrasztos szalaggal díszített, a dekoltázs a piké póló színével azonos színű, 4 darab gyöngyfényű gombbal állítható.

Ellenáll a gyakori mosásnak és a vasalásnak, színe nem fakul ki és megtartja eredeti formáját. Amennyiben hosszú élettartamú egyenruha készletet szeretne az alkalmazottainak, a 100 % gyűrűsfonású pamut anyagból készült piké póló mindenképp megfontolandó alternatívának bizonyul.