fog implantátum Budapest

Fog implantátum Budapesten, avagy visszautasíthatatlan ajánlat

Érthető igény a páciensek részéről, miszerint a fogorvosi látogatástól, illetve a szájsebészeti beavatkozástól életre szóló eredményeket várnak. Sajnos azonban a tapasztalat azt mutatja, ez nem minden esetben valósul meg.

Amennyiben a Dental Center profi szakorvosainak szavazunk bizalmat, nincs okunk kételkedni a szájsebészeti eljárás eredményében, a fog implantátum Budapest városában való beültetése ugyanis garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményeinket.

A közel 50 év munkatapasztalatával rendelkező gárda az ultramodern IHDE technológiát alapul véve végzi el a teljes állkapocs helyreállítását is, mindezt 3 nap leforgása alatt!

Az ajánlatuk természetesen nem csupán magára a fog implantátum Budapesten történő beültetésére vonatkozik, de többek között magába foglalja a személyes konzultációt, az eljárás teljes megtervezését, 2 darab panoráma röntgent, illetve még a modern BEMER mágnesterápiás kezelést is idesorolhatjuk. Ez utóbbi a páciensek minél gyorsabb, fájdalommentes felgyógyulását segíti.