folyékony szappan érzékeny bőrre

Folyékony szappan érzékeny bőrre, növényi hatóanyagokkal

A száraz, viszketésre és irritációra hajlamos bőrrel rendelkező személyeknek egy olyan hétköznapinak számító dolog is sokkal nagyobb odafigyelést igényel, mint a kézmosás. Persze, alapvetően senkinek sem mindegy, hogy mivel érintkezik a keze, de aki ilyen jellegű problémákkal küzd, annak egyetlen alkalom is gondot okozhat, amikor nem a megfelelő terméket alkalmazza.

Sokszor még az sem elég, hogy az adott folyékony szappan érzékeny bőrre készült, mert ezekből a készítményekből is több fajta van, és nem mindenkinek ugyanaz válik be. Azonban az elmondható, hogy a legtöbb esetben a természetes, SLS mentes folyékony szappan érzékeny bőrre tudja biztosítani a kímélő és tápláló tisztítást, tehát ilyen irányban érdemes keresgélni.

Például a BIOLA kínálatában van többféle natúr folyékony szappan érzékeny bőrre, amelyek csak bioaktív hatóanyagokat tartalmaznak és mentesek mindenféle mesterséges adalékoktól, színezékektől, erős zsírtalanítóktól. Még a kellemes illatuk is növényi eredetű illóolajoknak köszönhető, tehát megéri tesztelni bárkinek, akár gyakori használatra is.