Halálos iramban 7, avagy száguldás az életér

A száguldás, a sportkocsik és az akciófilmek szerelemesei most egy csomagban kaphatják meg kedvenc időtöltésüket. Elkészült ugyanis a Halálos iramban 7, ami az előző hat részhez hasonlóan, akcióban és száguldásban bővelkedik.

A nagyszerű trükköknek és különleges effekteknek köszönhetően, egy percig sem fog unatkozni az, aki ezt a filmet választja szombat esti kikapcsolódásként.

A film középpontjában három fiatal, tehetséges autóversenyző áll, akik a pályán ellenfelek, de az életben össze kell fogniuk, mivel egy mindenre elszánt bérgyilkos akar rajtuk bosszút állni. A túlélésük érdekében meg kell szerezniük a szuper sportkocsikat, amelyekkel menekülési utat találhatnak az őket üldöző elől.

Ez azonban nem egyszerű feladat. A Halálos iramban 7 filmből sem hiányozhat a száguldás, a toronyházak tetején való hajsza, illetve a rengeteg lövöldözés sem, de ezeket már megszokhattuk a előző részekben. Igazán kiváló családi mozi délutánban lehet része bárkinek, aki a Halálos iramban 7 mellett teszi le a voksot.