Cédrus szauna

Hemlock vagy cédrus jobb infraszauna kabinhoz?

Mindenki úgy alakítja ki a saját otthonát, ami az ízlésének, illetve a lehetőségeinek megfelelő. Éppen ezért az is nagyon fontos, hogy milyen stílusú infraszauna megvásárlására kerüljön a sor, amennyiben ilyen beruházást tervez. Alapvetően két lehetőség közül választhat, ami az anyagösszetételt illeti, a hemlock és a cédrus.

Előbbihez jobb áron lehet hozzájutni. Viszont nem jelenti azt, hogy minőségileg gyengébb lenne a másiknál, sőt, a hemlock kanadai fenyő az egyik legjobb alapanyaga a szaunáknak.

Igen világos árnyalatú, így amennyiben ezek a színek dominálnak az otthonában, úgy mindenképpen jó választás lehet ez a modell. A cédrus infraszauna értelemszerűen valamivel drágább, igen jellegzetes, kellemes illata miatt sokan kedvelik. A megjelenését tekintve valamivel sötétebb árnyalatú, ezáltal elegánsabb hatást kelt.

Mindent összevetve, azt az infraszauna típust érdemes választani, amelyik jobban illeszkedik az otthonába, illetve amelyik a pénztárcájának is megfelel, ugyanis rosszul nem tud dönteni.