Jó klíma a tiszta levegőért

Manapság már nincs is olyan panellakás, amelyik ne rendelkezne egy modern klímával. De milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzen egy berendezés, hogy igazán modernnek lehessen nevezni?

Egy csúcstechnológiás, egyedi klíma számos kvalitással kell rendelkezzen, de ha több is van, amit most bemutatunk, akkor az már igenis profi szerkezetnek nevezhető. Egy modern klíma egyik alapfunkciója a szuper csendes üzemmód.

A legújabb példányok profi ikerlapáttal és kompresszorral rendelkeznek, amelyek nagyban hozzájárulnak a halk működéshez. Sok termék a szinte már észrevehetetlen 20 dB-es zajszintet produkál. Egy másik üzemmód, amivel rendelkeznie kell egy modern klímának, az a „soft dry”.

Ez a megoldás csökkenteni tudja a lakás magas páratartalmát. Mindezt a gyenge légáramoltás segítségével éri el. Ennek köszönhetően a klíma hőmérséklet-ingadozás nélkül garantálja a kellemes levegőt. Csakis ilyen egyedi klíma mellett érdemes dönteni. Azokat nem szabad megvenni, amelyek nem modernek és nem rendelkeznek egyedi funkciókkal.