Keter összecsukható munkaasztal

Aki nem jártas a barkácsolásban, azoknak nem igazán mondanak semmit az ehhez kapcsolódó márkanevek. Nem tudják például, hogy a Keter egyfajta alapfogalom az ezermesterek között.

Ez egy olyan márkanév, amelyik alatt minőségi és megbízható szerszámtartókat és munkaasztalokat lehet beszerezni. A szerszámtárolók kategóriájában forgalmaznak szerszámos ládákat, egymásra helyezhető nyitott tárolókat, fiókos rendszereket. Ami a munkaasztalokat illeti, specialitásuk az összecsukható, hordozható változat. Ennek legyártásánál igen nagy figyelmet szenteltek annak, hogy stabil és megbízható szerkezetet építsenek. Hiszen senki sem szeretné ha fűrészelés közben az asztal megmozdulna. Az összecsukható Keter munkaasztal ideális azoknak az asztalosoknak, akik kisebb megbízásokhoz házhoz mennek és szükségük van egy munkapultra.

A Keter összecsukható asztalon helyet találhat a szerszámoknak és a szerszámos ládának is. A munka végén pedig csak egy-két mozdulat és máris táskaméretűre csukta össze, ami remekül elfér majd a csomagtartóban.