Bojlerek bekötése Budapesten

Kisbojler gyári csapteleppel

Általános tévhitnek számít, hogy csak a nagyméretű bojlerekhez kell szerelőt hívni. A kisbojler beüzemelése ugyanolyan szakértelmet kíván, mint a nagyobb változatok esetében. Attól, hogy kicsi, még így is veszélyes lehet, amennyiben nem szakszerűen járunk el a beszerelését illetően.

A kisbojler használatával sokat spórolhatunk, ráadásul jól jön a központi vízellátás esetén is. A vezetékekben a víz kihűl, amit sokáig kell csorgatni, amíg ismét meleg lesz. Ez olyan, mintha a pénzünk csorogna le a lefolyón.

Viszont egy kisbojler használatával garantáltan és azonnal meleg víz fog folyni a csapból. Az energiaigénye ezeknek a berendezéseknek rendkívül alacsony, ezért nem számít energiapocséklásnak a használatuk. A villanybojler-csere.hu weboldalon többféle modell közül lehet kiválasztani a megfelelő kisbojlert.

A kínálatban akadnak felső, illetve alsó elhelyezésű típusok, amiket akár a mosogató alá is el lehet rejteni, hogyha nem szeretnénk, hogy szem előtt legyen a kisbojler. Az ár tartalmaz egy saját gyári csaptelepet, ami a mosdóra vagy mosogatótálcára is felszerelhető.