Makita csavarbehajtó a csavarozás megkönnyítésére

Bizonyos csavarok nem könnyen adják meg magukat a hagyományos csavarhúzónak és a kézi erőnek, vagy mert nem megfelelően akarjuk becsavarozni vagy mert túl kemény anyagba akarjuk behelyezni. Ha meg el akarjuk távolítani valamiért, akkor is sokszor ütközünk nehézségbe, mert mozdulni se akar a megcélzott csavar. A Makita csavarbehajtó nagyon jó szolgálatot tehet be- és kicsavarozás esetén is, így érdemes beszerezni egyet, megkönnyítve az ilyen munkálatokat.

Működtetése egyszerű így nemcsak szakemberek használhatják hanem amatőrök, hobbi barkácsolók is. amennyiben a szerszamgepwebaruhaz.hu webáruházban vásárol most Makita csavarbehajtó készüléket, akkor egy kiváló, minőségi kéziszerszám beszerzése mellett, még pénzt is spórolhat, mivel most akciós áron rendelheti meg az egyes darabokat. Vigyázat, az akció csak a készlet erejéig tart! A Makita csavarbehajtó FS4300-as típusa 28 százalékos kedvezménnyel, most 35900 forintos áron érhető el, ami még egy ajándék Makita bitkészletet is tartalmaz. Az alapcsomagba pedig Philips bit és mágneses bittartó is megtalálható.

A kéziszerszám teljesítménye 570 W, fordulatszáma 0-4000/perc, szerszám-befogása 1/4″, nyomatéka 16/10 Nm. A Makita csavarbehajtó eme típusának súlya 1.4 kilogramm, méretei pedig 279x65x192 milliméter, ami hozzájárul az egyszerű és fölösleges nehézségek nélküli huzamosabb időn keresztül való alkalmazáshoz. A Makita csavarbehajtó használata előtt, olvassa el a biztonsági előírásokat, amelyeket a gép mellett elhelyezett használati utasításban találhat és mindig, még többszöri használat után is tartsa be ezeket, mivel sérüléséket még a tapasztalt szakemberek is elszenvedhetnek és okozhatnak is.

A szerszámot mindig a szigetelt markolási felületnél tartsa, hogy az esetleges áramütést elkerülhesse! Mindig szilárd és biztos alapon álljon a Makita csavarbehajtó használata közben és a gépet szilárdan fogja! Üzemeltetés közben és közvetlen utána ne nyúljon a csavarfejhez illetve a csavarhoz, mert égési sérülést okozhatnak! Működési leírásért, összeszerelési és üzemeltetési utasításokért olvassa el a használati utasítást!