Cégkivonat aktuális adatokkal

Naprakész, hatályos közhiteles cégkivonat

Felesleges köröket futni a céges ügyintézés során elég stresszesnek számít. A cegkivonatmost.hu lehetővé teszi, hogy akadálymentesen történjen az ügyintézés ezen része.

A rendelés akár telefonon is leadható, ha már visszatérő ügyfélnek számítunk a weboldalon. A szolgáltatás megbízhatóságát számos ügyfél visszajelzése bizonyítja. A közhiteles cégkivonat többféle formában érhető el.

Lehet külföldön felhasználható, angol, német vagy francia apostille közhiteles cégkivonat, de kézhez kaphatjuk papírformában is magyarul, illetve letölthetjük e-mail-en keresztül.

Bár a szolgáltatás fizetős, egyértelműen előnyösebb, mint az ingyenes variációt választani, ami szinte biztos, hogy olyan adatbázissal rendelkezik, amiben csupán a régi, érvénytelen adatok kaptak helyet. Senki sem szeretne csalódni, amikor már végre sikerült minden dokumentumot összeszedni, ám ezeket nem fogadják el, mivel régebbiek 30 napnál. Az ingyenes közhiteles cégkivonat akár több hónappal, esetleg évekkel ezelőtti adatokat is tartalmazhat, amelyek mára már teljesen használhatatlanok.