strandsátrak

Strandsátrakkal a perzselő napsugarak ellen

A nyári vakáció nem lehet teljes strandolás nélkül! A zavartalan pihenés akkor a legkielégítőbb, ha alkalomadtán van hová „elmenekülni” az erős napfény elől, hiszen tudjuk jól, a túlzásba vitt napozás káros lehet a bőrünknek. Az innovatív önfelállító strandsátrak tökéletes kellékeknek bizonyulnak, ha nem szeretnénk az egészségünket kockáztatni.

A pop-up strandsátraknak is keresztelt eszközök, amint azt az elnevezésük is sejteti, maguktól nyílnak ki és kicsomagolva, majd a földre dobva, röpke 2 mp alatt felveszik a végső formájukat. A tágas kialakítású sátrak roppant praktikusak, hiszen nemcsak az erős UV sugárzástól védenek meg minket, de a komfortos pihenés alapfeltételeit is megteremtik.

A pop-up strandsátrakkal nem vagyunk helyhez kötve. Ugyanis pehelysúllyal operálnak, így igény szerint bármikor odébb vihetőek, a legkisebb erőfeszítés nélkül. Amennyiben imádunk strandolni, viszont a perzselő napfénynek mégsem tennénk ki magunkat, válogassunk bátran a kétszemélyes strandsátrak felhozatalából!