Személy- és vagyonőr képzések

A biztonsági és vagyonőrök foglalkoztatását törvény írja elő. De már az egészségügyi intézményekbe, is kötelező a végzettséggel való alkalmazás. A jól képzett emberekre mindenhol szükség van, ezért keresse az általunk ajánlott céget.

Ugyanis képzéseink nem csak elméleti, hanem gyakorlati oktatást is magukba foglalnak. Ez nagyon fontos, hiszen ezt a foglalkozást nem lehet íróasztal mellől folytatni. A gyakorlat dönti majd el, hogy egy egy hallgató, valóban rátermettségéről tesz e tanúbizonyságot.

Sőt, amelyik munkahelyen fegyverviselésre is szükség van, ezt a vizsgát is elvégezhetik az érdeklődők, ezért keresse az általunk ajánlott céget. A múzeumi őröknek és az oktatási intézmények portásainak és őreinek is előbb utóbb el kell végezniük ezt a képzést, majd a végén vizsgát tenniük.

Jelenleg az ország ötven városában van folyamatban, vagy előkészületben valamilyen tanfolyamunk, ezért keresse az általunk ajánlott céget. Képzéseink legtöbbje kis csoportban zajlik, így minden résztvevőnek lehetősége van elsajátítani a tananyagot.