futókerékpár

A futókerékpár többrétű előnye

A friss levegő és a napsütés nagyon fontos a szervezetnek, ahogy a sport és a testmozgás is. Éppen ezért érdemes már egészen kicsi korban hozzászoktatni a gyerkőcöket a szabadban végzett aktív tevékenységekre. A kiadós séták, kirándulások mellett, a biciklis túrák világával is meg lehet ismertetni őket, hiszen a futókerékpár révén ők is jelentős távokat meg tudnak már tenni.

Amíg nem szerez valaki személyes tapasztalatot, addig nem is gondolná, hogy az állandóan ölbe kéredzkedő gyermeke milyen távoli célpontokhoz képes elérni anélkül, hogy a fáradtság jeleit mutatná. Ez bizonyára annak a szabadságérzetnek köszönhetően, amit a futókerékpár használatba vétele előtt még soha nem tapasztalhattak meg.

Márpedig a kétkeréken való gurulás, már-már suhanás olyan élmény, aminek a hatására a kicsik képesek megfeledkezni mindenről. Az éhségről, a szomjúságról, a fáradtságról és néha még az utánuk loholó szülőkről is. Tehát a futókerékpár remek eszköz a kütyük vonzásában élő lurkók szabadba való kicsalogatására és a mozgásra való nevelésre. Éljen Ön is vele!