Az akril és lemez Ravak fürdőkád

Abban az esetben, ha valaki ki akarja cserélni a kopott, öreg fürdőkádat, számtalan szempontot kell figyelembe vegyen az új megvételekor annak érdekében, hogy az akár több évtizedig beváljon. Mivel a Ravak fürdőkád komfortot, esztétikumot, praktikumot és tartósságot is garantál, senkit sem lep meg, hogy aki csak teheti, ezt választja.

A gepeszcentrum.hu webshopban elképesztően bő a felhozatal ezt a terméket tekintve. Mivel itt nagyon fontos szempont a kényelem, ezért a Ravak fürdőkád típusok méretezése elnyúlik egészen az XXL kivitelig. A produktumhoz tartozó kiegészítőket tekintve is hatalmas a felhozatal, gondolva itt ugye a kapaszkodókra, kádparavánra, fejtámlára vagy épp a könyöktámaszra.

A Ravak fürdőkád típusok közül az ergonomikus kialakítású akril fajták a kedveltek. A nagyobb fajtákban egy vagy több személy elfér, amelyekben több éves alkalmazás után sem sárgul be, kopik meg. Kedvelt még a lemez Ravak fürdőkád. Igaz, hogy ez első tapintásra hűvösebb érzetet kelt, mint az akril változat, de ezt meg tudja oldani a közelben elhelyezett fűtési rendszer.