Az asztali lámpa a lakásunk ékessége

Időnként mindenkinek jól jön egy kis változás az otthonában, az irodájában. Akár egy új függöny vagy asztali lámpa is képes teljesen új arculatot adni a szobának.

Szerencsére rengeteg típus és stílus közül válogathatunk, így könnyebb megtalálnunk a lakásunkhoz illő darabot. Megtalálhatóak a klasszikus, modern vagy teljesen letisztult stílusban, így az otthonunk tökéletes dekorációjává válhat. Választhatunk irodai, álló, olvasó, éjjeli vagy hangulatos modellek közül, ezen kívül különböző formájú, színvilágú és anyag összetételűek is kaphatóak.

Mivel szinte bárhol elhelyezhetjük, így a lakás bármelyik részének éke lehet egy jól kiválasztott asztali lámpa. Használatával egyszerűen teremthetünk meghitt, harmonikus hangulatot az otthonunk minden részében.

Ma már szinte minden asztali lámpa energiatakarékos izzóval működik, így nyugodtan használhatjuk akár fő fényforrásként is, mert jóval kevesebb a fogyasztásuk, mint a hagyományos társaiknak. Továbbá LED, halogén és normál izzóval is működtethetőek.