Fűtés termosztát elérhető áron

Elég nagy problémát jelent sok lakásban, hogy a fűtést nem lehet szabályozni. De minek menjen abban a szobában, ahol a nap nagy részében nem tartózkodik senki?

Gyakran például elég lenne, ha csak néhány órán keresztül lenne fűtés a nappaliban. A fűtés termosztát nagyon elegánsan orvosolja ezt a problémát. A használatához nem kell átalakítani az egész rendszert, csupán szakszerűen be kell szerelni és az egész lakás fűtése vezérelhetővé válik a vezeték nélküli internetnek köszönhetően.

A Honeywell fűtés termosztát a legmodernebb technológiával készült és rengeteg hasznos funkciót sikerült a tervezőknek kialakítaniuk, amivel kényelmessé és energiatakarékossá varázsolható egy nagyobb lakás is. A beszerelés után egy-két hónappal már szembetűnő lesz, hogy a számlák összege jelentősen csökkenni fog.

A Honeywell Home alkalmazásnak köszönhetően, a fűtés termosztát távolról is vezérelhető még akkor is, ha éppen úton vagyunk. Mindezt pedig elérhető áron, bárki megrendelheti az evoshop.hu webáruházból, sok más okostermékkel együtt.