irattartó mappa

Irattartó mappa egyedi kivitelben

Ez a kellék többféle változatban kapható. Az irattartó mappa gyűrűs típusa is arra a célra szolgál, hogy rendezetten tudja tartani a fontosabb dokumentumait. A termék legfőbb jellemzője az, hogy strapabíró, időtálló és egyben esztétikus is. Sok embernek hatalmas fejtörést okoz az, hogy miben helyezze el a több száz oldalas iratokat, mindezt úgy, hogy azok ne gyűrődjenek, sérüljenek, emellett könnyen áttekinthetőek legyenek.

Az irattartó mappa segítségével egyszerűen kezelhetők és visszakereshetők a különböző dossziék. Ez a kiváló irodai eszköz elegáns és praktikus megoldást nyújt akár 700-800 oldalas dokumentumok tárolására is.

Egyedi kivitelben is lehetősége van megrendelni, ami azt jelenti, hogy a saját arculata logója, jelmondata, esetleg mindkettő megjeleníthető a terméken. Később ebben adhatja át a bemutatóanyagot, valamint az árajánlatot az ügyfeleinek. Az irattartó mappa külső és belső felülete egyaránt nyomtatható. További pozitívuma, hogy nedvesség elleni védelemmel is el van látva, ez is mutatja a tartósságát.