Kiegészítő taxis tanfolyam: opcionális képzés

Taxisként nagyon jól érzi magát a szakmában? Amennyiben úgy érzi, hogy otthonosan mozog ezen a területen és szeretné gyümölcsöztetni a lehetőségeit, akkor javasolt a taxis tanfolyam kiegészítő képzésén is részt venni.

Ez természetesen azon taxisoknak ajánlott, akik már részt vettek az alapképzésen és vizsgáztak is. A tanfolyamra hetente egy alkalommal szükséges időt fordítani, vasárnap, amikor reggel 9 órától délután 5 óráig fog tartani.

A képzés keretében nincs senki számára tantárgyi felmentés, a részvétel mindenkinek kötelező. A személyszállító szolgáltató igazolvánnyal a birtokában szintén jobban kibontakozhat. A tanfolyam ideje alatt, kedvezményes szállási lehetőség is van a jelentkezők számára, akik igényt tartanak erre, a lakhelyük és a képzés helyszíne közötti nagyobb távolság miatt.

A képzés garanciája bizonyítja, hogy ez a legkedvezőbb áron elérhető taxis tanfolyam. A személyszállítás érdekes és szórakoztató egyaránt. A taxis tanfolyam kiegészítő opciója újabb lehetőségeket tár fel Ön előtt.