Kismama leggings

Kismama leggings vásárlás – Árak, típusok, és egyéb hasznos tudnivalók

Több szempontból is jó döntés, ha a várandósság ideje alatt kismama leggingset szeretnél hordani, aminek számos előnyei közül az egyik, hogy roppant kényelmes. A bboom.hu weboldalon további hasznos információkat olvashatsz a kismama leggings típusokról. A varrás nélküli változat például teljesen a test formáihoz idomul, rendkívüli komfortos érzetet nyújtva ilyen módon. A sűrű szövésű, elasztikus anyag együtt nyúlik a növekvő hassal, miközben megőrzi a rugalmasságát.

Ez a típusú leggings már 7 490 Forintért megvásárolható. Seamless anyagból készült ez a ruhadarab, így nem igényel különleges bánásmódot. Mosáskor arra kell figyelni, hogy ne érintkezzen tépőzárral. Tanácsos elkerülni az érdes felületeket, de az éles körmű háziállatokat is. A harisnyához hasonlóan, ezen is megpattanhat a szál, ha nem vigyázunk, de szemfelszedővel helyrehozható. Ha a természetes anyagokat kedveled, a MAMALICIOUS organikus pamut leggings lehet az optimális választás.

Ez ugyanúgy a testhez idomuló anyag, viszont nem varrásmentes, a hasi részen pedig egy gumírozás található, ami szükséges ahhoz, hogy a leggings a helyén maradjon. Árban is előnyös ez a típus, mivel a csomag ára, ami 2 darabot tartalmaz, 14 490 Ft, a rövid változat leszállított áron 8 000 Forintba kerül, ugyancsak 2 példány. A skandináv országokban jó ideje divatos a bőrhatású leggings, ami néhány éve nálunk is népszerűvé vált. New Tessa bőrhatású kismama leggings 9 990 Forintért kapható, de kedvezményes áron is elérhető a magas derekú változat, ami 8 000 Ft.

A leggings és a jeans ötvözete a jeggings, ami kevésbé elterjedt, mivel farmer anyagból készült, ami kissé merevebb, ám egy jó fazon kifejezetten előnyös és mutatós lehet. Ez a típus 11 990 Forintba kerül, viszont a sötétszürke változata csupán 9 000. A vásárlók kedvence a Ruby bordázott kismama leggings szerecsendió színben 7 000 forintos kedvezményes áron, a Tia Jeanne sötétkék színben 5 990 Forintért, valamint a test-, homokszínű vagy fekete kismama short, ami 6 990 Ft.