malajzia utazás

Malajzia utazás páratlan közvetítésben

Kuala Lumpur, a híres maláj főváros egyedülálló értékei miatt az utazási bakancslisták egyik kötelező állomása. Egy Malajzia utazás semmihez sem fogható élményeket kínál minden látogatónak, a lehengerlő természeti értékek, a fantasztikus gasztronómia és a helyiek vendégszeretete mindenkit azonnal magával ragad. A történelmi épületek és templomok mellett, megtalálhatjuk a pazar módon csillogó, modern bevásárlóközpontokat is, a város különböző részein. Egy Malajzia utazás során elsősorban maláj, angol és kínai nyelvvel találkozhatunk.

A hindu szent helyek felkeresése nem csupán a szépség és a történelmi hangulat kapcsán kínál számunkra felüdülést, hiszen a léleknek is elképesztő békét kínálnak ezek helyszínek. A türkizkék és ragyogó Andamán tenger látványa mellett, a Malajzia utazás olyan állomásokat kínál fel számunkra, mint amilyen például a Langkawi Sky Bridge. Sokat elárul, hogy a híd megkapta ,,a világ leglátványosabb gyalogos hídja” kitüntetést.

Az Ázsia Neked egyedülálló szolgáltatása

Egy utazás megtervezését sok esetben érdemes inkább rábízni szakavatott hozzáértőre. Az Ázsia Neked csapata mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb élményben részesülhessünk a nyaralások ideje alatt. Nekünk csupán annyit kell tennünk, hogy a weboldalukon kiválasztjuk az országot, ami a legközelebb áll az elképzeléseinkhez, majd erre kapunk válaszul egy teljesen díjmentes ajánlatot.

Amennyiben ezt elfogadjuk, lehetőségünk adódik pontosítani a részletes igényeket, ehhez azonban mindenképpen személyes vagy online beszélgetésre kell sor kerüljön az Ázsia Neked munkatársaival. Ezen a konzultáción együtt foglaljuk le a szálláshelyet és a repülőjegyet is, illetve a választott csomag függvényében, szükség lehet buszjegy vagy hajóút foglalásra is. Kockázat nincs, mivel az utazás összegét nem az Ázsia Neked irányába kell kifizetni, hanem minden a mi nevünkre kerül a világ vezető szolgáltatóinál. A tanácsadói díj a lefoglalt csomag összege után lesz kiszámolva, aminek a mértéke minden esetben 12,5%.