maybelline szempillaspirál

Maybelline szempillaspirál az ígéző tekintetért

Az igéző tekintethez sokszor nem kell más, mint szép, dús szempillák. A Maybelline szempillaspirál garantáltan kihozza a pillákból a lehető legtöbbet, hiszen dúsítja és optikailag hosszabbítja azokat. Ha kozmetikumokról van szó, akkor talán az alapozó és a szempillaspirál minősége a legfontosabb.

Ha ezek ugyanis nem ütik meg a mércét, természetellenes hatást válthatnak ki. A nagyon olcsó és nívón aluli spirálok hatására a pillák összeragadnak, a festék csúnyán elkenődik. A Maybelline szempillaspirál az egyedülálló textúrájának köszönhetően gyönyörű hatást varázsol egy-két ügyes mozdulat segítségével. Többféle típusa is van: amelyik kifejezetten dúsít, a hosszabbító hatású vagy a vízálló. Aki szeretne dúsítást és hosszabbítást egyaránt, az is megtalálja az optimális verziót a termékpalettán.

A Maybelline szempillaspirál évtizedek óta a piacvezető termékek között szerepel. Már szinte minden nő ismeri és előszeretettel használja. Az ekszerem.hu webáruházban eredeti minőségben, többféle típusban elérhető.