vállalkozói képzés

Mikor érdemes elkezdeni a vállalkozói képzést?

A közlekedés területén dolgozó szakembereknek szól ez a remek lehetőség! A vállalkozói képzés új életmódot is kínál egyben, nemcsak egy plusz papírt díszkeretben.

A magabiztos gyakorlati és elméleti tudást kínáló tanfolyam mindazoknak hasznos lehet, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy kilépve az alkalmazotti státuszból, a saját üzletüket bonyolítanák inkább. Az iskola különböző kategóriában indít foglalkozásokat két típusban, ami a teljes és az ismeretfelújító. Az utóbbit tanácsolják mindenkinek, akik már rendelkeznek egy hasonló vállalkozói képzés papírral, viszont most szeretnék felújítani az előzőekben megszerzett tudást és értesülni az aktuális és hatályos törvényekről, praktikákról. Ezzel szemben, a teljes vállalkozói képzés értelemszerűen azoknak ajánlott, akiknek még nincs semmilyen ilyen irányú előképzettségük.

A jelentkezési feltételekről, az egyes szakirányokról, valamint a képzés és a vizsga feltételei is mind elérhetőek a fenti linken keresztül. Amennyiben marad kérdése, úgy keresse a szervezőket!