fagyvédő fólia

Nagyszerű dolog a fagyvédő fólia

A növénytermesztés nem mindig olyan egyszerű feladat, mint azt elsőre gondolná. A kora őszi, illetve késő tavaszi fagyok elég könnyen kárt tehetnek a veteményben. A vegetációs periódus ugyanakkor egyszerűen kitolható, csak ismerni kell ennek a módját. A Wintertex fagyvédő fólia polipropilén anyagból készül. A textília nem szőtt formában lett létrehozva, aminek eredményeképpen a vastagsága 50 g/m2.

A fehér szín átereszti a fénysugarakat, ami nem gátolja a levelek további fejlődését. Továbbá, a fagyvédő fólia a nedvességet is beereszti, így a talajra takarva a csapadék átjut azon. A párolgást sem gátolja meg. Mindezek ellenére, több fokkal melegebbet alakít ki, így a korai és talajmeneti fagyokkal szemben ideális megoldásnak minősül.

Könnyen leteríthető vagy a kisebb fák érzékeny koronája köré csavarható. Ha azt szeretné, hogy minél tovább élvezhesse a friss zöldségek zamatos ízét, akkor a fagyvédő fólia célirányos bevetését ne felejtse el, főként a tél felé közeledve, amikor már megérkezhetnek a csípős hajnalok!