animal pak

Serkenti és növeli a vitalitást az Animal Pak

Ezt az egyedülálló vitamin-, ásványi anyag és tápanyag komplexet azoknak fejlesztették ki, akiknek a hatékonyabb edzéshez és regenerálódáshoz szükséges összes alapvető tápanyagokra szükségük van.

Az Animal Pak az egyik legnépszerűbb komplex a világon a testépítők körében. Miért? Ez egyszerű! Csak benne van meg az, amire a hatékony és eredményes edzéshez szükség van. Ha valaki úgy edz, mint egy igazi vadállat, akkor ez a komplex neki való.

Minden Animal Pak csomagban több mint 55 összetevő szédítő választéka található, amelyek a megfelelő mennyiségben és a megfelelő időben jutnak el a felhasználókhoz. A gyártó a termék minden adagját kifejezetten úgy állította össze, hogy biztosítsa ezeket az alapvető elemeket.

A kiegészítőt emésztőenzimek komplexével gazdagították. Az Animal Pak azonban több, mint egyszerű vitamin- és ásványi anyag készítmény. Nagymennyiségű aminosavat és BCAA-t tartalmaz, tehát olyan esszenciális aminosavakat, amelyek elengedhetetlenek az edzés utáni megfelelő és gyors regenerálódáshoz.