Yam gyökér hatása változó kori tüneteknél

A nők élete bizony korántsem egyszerű, hiszen sokféle hormon szerepet játszik az egészségük karbantartásában. A progeszteron, az ösztrogén, a prolaktin, a tesztoszteron, és még lehetne folytatni a sort. Ezek mind-mind szerepet játszanak a normál menzeszben, és a hangulatot is befolyásolják. A yam gyökér hatása elsősorban idősebb korban és azoknál a nőknek alkalmazható, akiknél valamilyen hormonális probléma lépett fel.

Nagyon fontos kiemelni, hogy amennyiben a szervezet nem termel elég progeszteront, úgy szépen lassan ösztrogéndominancia alakul ki. Ez pedig a babára váró nők esetében nem egészséges. A terhesség egyáltalán nem fog bekövetkezni, ha túl kevés progeszteront állít elő a szervezet. Ekkor a gyógykészítmények és fogamzásgátló tabletták is szóba kerülhetnek, bár léteznek természetes megoldások is.

A yam gyökér hatása bizonyítottan segít az ösztrogéndominanciát megszüntetni és normalizálni a progeszteronszintet. Ha Ön is inkább a természetes szerek híve, akkor látogasson el a wisetreenaturals.hu weboldalra, ahol számos remek minőségű terméket szemügyre vehet. Azonban nem mindegy, hogy milyen készítményt választ, mert ha az ösztrogén kevés a szervezetében, de közben yam gyökeret fogyaszt, akkor azzal nagyobb bajt is okozhat. A myoinozitol komplex egy olyan készítmény, amely a cukorbetegséggel és inzulinrezisztanciával küzdőknek tökéletes választás.

Ezek a betegségek is befolyásolják a fogamzóképességet. Ha Önnél is megállapították az egyik betegséget, és szeretne teherbe esni, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnia a speciális terméket. A myoinozitol képes a szervezet hormonális funkcióit rendbe tenni, amelyek romlása problémák lavináját indíthatja el. Az inzulinrezisztanciát nem biztos, hogy érezni fogja, azonban a következő tünetek is utalhatnak rá: száraz bőr, fáradékonyság, hízékonyság, hajhullás, emelkedett vérnyomás, menstruációs problémák, meddőség és koncentrációs zavar. Ezek mind-mind jelenthetik azt, hogy az előbb említett betegségben szenved. A myoinozitol okos megoldás!