A Robi 55 karburátor a régi idők eszköze

A múlt évszázad nagyszerű találmánya volt a robbanómotor, közismert nevén a benzinmotor. A működési elvének fontos momentuma a beszívott levegő és benzin elegy következtében létrejött robbanás, ami aztán meghajtja a dugattyúkat, azok pedig a főtengelyt. A karburátor szerepe a levegő sűrítése.

A Robi 55 karburátor még ma is megtalálható a szerszámgépek motorjaiban. Ez a kis szerkezet már nem mai fejlesztés, viszont roppant egyszerűen működik és ebből kifolyólag időnként meg is hibásodik. A kopó alkatrészek időnként cserére szorulnak, a Robi 55 karburátor hibátlan működésének fenntartása érdekében.

A szimeringek, pakolások idővel elöregednek és folyást vagy dugulást eredményeznek, főleg ha nem tökéletesen tiszta benzint használunk. A cvgshop.hu webáruház gondol a régebbi motorok használóira is és a készleten tartanak számos Robi 55 karburátor alkatrészt, hogy azonnal cserélhetőek legyenek. Semmi sem bosszantóbb annál, amikor egy motor nem indul. Rendeljen több alkatrészt, hogy biztosan ne érje meglepetés!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük