3D puzzle a pár éves gyerkőcöknek

Számos kirakóst gyártanak a kicsik nagy örömére. Nyilván a több ezer darabosok a nagyobbaknak vagy felnőtteknek lettek kitalálva. A 3D puzzle kevés darabos termék, így pár éves csemetéknek ajánlják.

Tanító jelleggel rendelkezik, hiszen türelmet és kitartást igényel a használata. A jatekgyerekeknek.hu weboldalon kétfajta 3D kirakós vásárolható meg. Az Educa két terméke a Szín és forma rakó, valamint a Mágikus puzzle hernyó 7390 Forintért vásárolható meg.

Ezen az oldalon a nagyobb csemetéknek is kapható kirakós játék. Néhány 100 darabos példánytól kezdve, egészen a 33600 darabosig egyaránt megvásárolható. Egy ilyen nagy terjedelműnek kell a hely és a türelem is. Nem egy félórás munka, azonban egy ekkora puzzle az egész családot összehozhatja.

A szobát felavatva és a hétvégét rászánva megoldható ez a többdarabos remekmű. A 3D puzzle pedig maradjon meg a kicsiknek. Amíg ők azzal szórakoznak, addig a szülőknek is adott a megfelelő kikapcsolódás. Az állatos és természeti képeket idéző termékeket pár kattintással meg lehet rendelni.