A fogpótlás gyakran az egyetlen lehetőség

A cápák azok az élőlények, amelyek életük során akár többször is képesek teljesen új fogat növeszteni, ha elvesztik az egyiket. Az ember esetében ez csak egyszer működik, amikor a tejfogai kihullnak, és utána jönnek a véglegesek, majd a fogpótlás marad az egyetlen megoldás, ha szükség van rá. Nagyon megszokott, hogy bizonyos idő elteltével a hasznos kis szerszámaink megkopnak és akár el is hagyhatnak minket.

A modern technika mindent megtesz azért, hogy olyan mértékben lehessen pótolni azokat, ahogyan éppen szükség van rá. A sok évtizedes tapasztalatra visszanyúló fogpótlás egy remek lehetőség. Igazán rövid idő alatt egy teljesen új rágóeszközt képesek felépíteni, olyan módon, hogy az egyáltalán nem kivehető, és így nagyon jó hatékonyságot tud biztosítani.

A készítéssel foglalkozó cég adatai szerint a beültetett implantátumok több mint kilencvennyolc százaléka teljesen jól beépül. A fogpótlás egy olyan lehetőséget képes nyújtani, ami akár igazán hosszú időre is szólhat, így elmondható, hogy mindenképpen megéri a próbálkozást.