menyasszonyi tiara

A menyasszonyi tiara időtlen vonzereje

Az ara által viselt kiegészítőknek misztikumuk és romantikájuk van. Mivel ezeket általában csak különleges alkalmakkor viselik, az időtlenség, a fantázia és a szertartásosság érzése miatt, sohasem mennek ki teljesen a divatból.

Bátran kijelenthetjük, hogy a menyasszonyi tiara határozottan divatban van. A hosszú ujjú ruhák és a magasabb nyakkivágások a jelenlegi menyasszonyi ruha trendje miatt, manapság a hangsúly a fejre és az arcra helyeződik, ha a kiegészítőkről van szó.

Ennek köszönhetően, a menyasszonyi tiara nagyszerű választás a mai modern aráknak, akár a hagyományos fátyollal együtt viselik, akár anélkül, egy modernebb megközelítés érdekében. A hölgyek többsége olyan tiarát szeretne választani, amiben biztonságosan és kényelmesen érzi magát az esküvő alatt.

Ha valaki azt tervezi, hogy a haját leengedve viseli, a glória stílusú, állítható szalaggal összekötött vagy fejpántra rögzíthető menyasszonyi tiara a jó választás, mivel a helyén marad anélkül, hogy hajtűket kellene használni. Ezek az esküvői kiegészítők rövidebb hajjal is jól működnek.