A méregtelenítés megszabadítja a testet a káros vegyületektől

A táplálkozás során nem csak hasznos anyagokat viszünk be a szervezetünkbe. Sajnos elkerülhetetlen a különböző méreganyagok felvétele. Azonban a rendszeres méregtelítés során megszabadulhatunk ezektől a káros, a szervezetet romboló összetevőktől.

A méreg és egyéb salakanyagok felhalmozódnak a sejtekben, ezáltal gátolják annak működését, vagy rosszabb esetben a pusztulásukat is okozhatják. Azonban ha csak organikus anyagokat eszünk is, akkor is kerül a szervezetünkbe káros anyag, hiszen ezek már jelen vannak a levegőben, a vízben és a talajban is.

Ezért szükséges néha elvégezni a méregtelenítés folyamatát. Ez nem mindig kellemes, hiszen diétázással jár, viszont szükséges ahhoz, hogy a testünk megfelelőképpen működjön, és hogy sejtjeink egészségesek maradjanak.

A méregtelenítés alkalmával a lerakódott káros vegyületek távoznak a sejtjeinkből, és ezáltal javul a közérzetünk, kevésbé leszünk fáradékonyak, és még egy csomó jó hatást fogunk tapasztalni. Ahogy az autójának szüksége van néha olajcserére, úgy a szervezetének is szüksége van néha a salakanyagoktól való megszabadulásra.