pigmentfoltok kezelése

A pigmentfoltok kezelése szerencsére lehetséges

A hormonális változások, a napozás és az öregedés sajnos foltokat hagyhat a bőrünkön. Eddig úgy tartották, hogy a pigmentfoltok kezelése teljesen lehetetlen, tehát szokjuk csak meg ezeket. Szerencsére ez a nézet változott és hála a prémium hatóanyagú kozmetikumoknak, van lehetőség arra, hogy a zavaró foltok ne éktelenkedjenek tovább az arcunkon vagy más testrészünkön.

Az AHAVA erre speciális folthalványító krémet is kifejlesztett, ami egyben ránctalanító hatással is rendelkezik. A színkiegyenlítő és ránctalanító szérum szintén igen hatékony fegyver a pigmentfoltok kezelése elleni harcban. A kémiai vagy mechanikai hámlasztók alkalmazása időnként ugyanúgy nagy segítségünkre lehet.

A tápláló aranypakolás és bőrmegújító iszapmaszk pedig nemcsak a pigmentfoltok kezelése érdekében javasolt, hanem az arcbőr általános egészsége és szépsége miatt is. Érdemes tehát valóban minőségi kozmetikumokkal próbálkozni, de arról az aranyszabályról sem szabad megfeledkezni, hogy fényvédőt mindig alkalmazzunk!