jura tisztító tabletta

Hasznos dolog a Jura tisztító tabletta

A Jura kávéfőzők rendkívül modernek, aminek köszönhetően, sok háztartásban megtalálhatóak. A tisztításról viszont nem szabad megfeledkezni, amihez létezik speciális Jura tisztító tabletta.

A termék az összes tisztító programmal rendelkező Jura kávégép típushoz kiválóan alkalmazható. 150-200 kávé lefőzése után a gép kérheti a tisztítást, ami nagyjából 15 percig tart. A folyamathoz egy darab Jura tisztító tabletta szükségeltetik, amit be kell dobni a darált kávé nyíláson. Ez először is leoldja a főzőtérben és a kifolyóban lerakódott szennyeződéseket, ezt követően pedig kenőanyagot juttat a tömítések és a mozgó alkatrészek közé.

6 darabos kiszerelésű, 2 fázisú a Jura tisztító tabletta, amit megvehetünk a kavegepwebshop.hu webáruházból, kedvező feltételek mellett. Érdemes beszerezni, hiszen csak ezzel lehet igazán jól kitakarítani a mindennap használatos kávéfőző készüléket. A gépet ugyanúgy tisztán kell tartani, mint a konyhában lévő edényeket, tányérokat stb. Ebben segít a Jura tisztító tabletta.