zuhanytálca 90x90

A zuhanytálca 90×90 kialakításban is kapható

A fürdőszobai kiegészítőnek bírnia kell a mindennapi igénybevételt, ezért a gyártók kizárólag strapabíró anyagokat használnak. A zuhanytálca 90×90 variációja olyan helyiségben tesz jó szolgálatot, ahol számít a helyigény. Az akrilból készült típus az egyik legközkedveltebb a felhasználók körében.

Könnyű súlyának hála, nem okoz gondot a szállítása és a beépítése is egyszerű. Rengetegféle formában szerezhető be, ami annak köszönhető, hogy ez az alapanyag jól megmunkálható. A tisztításakor egyetlen dologra kell figyelni, mégpedig arra, hogy ne használjon szemcsés állagú szereket, mivel azok megkarcolhatják. A kerámia zuhanytálca 90×90 méretben szintén nagy népszerűségnek örvend. Ez a típus kiválóan ellenáll az erős fertőtlenítő, illetve tisztítószereknek. Amennyiben Ön a modern design híve, akkor mindenképpen a szögletes forma mellett érdemes döntenie.

A szakszerű telepítésre óriási hangsúlyt kell fektetni. A zuhanytálca 90×90 típusának a megfelelő alátámasztásáról nem szabad megfeledkezni, bár ez mindegyik modell esetén indokolt, mérettől függetlenül.