épített zuhany

Az épített zuhany előnyei

Az építészetben az egyik leggyakrabban használt anyag az üveg, amit különféle formában jelenítenek meg. Az üvegajtókon beszűrődő fény hangulatossá és világosabbá teszi a helyiséget. Ha személyre szabott üvegajtóra van szükséged az épített zuhanykabinodhoz, a classuveg.hu weboldalon szinte biztos, hogy megtalálod a megfelelőt. Sokan választják a hosszú élettartama miatt, a vizes, párás helyiségekben is jól alkalmazkodik, nem korhad és nem deformálódik. Hazánkban is egyre nagyobb az igény az üvegből készült dolgok iránt.

Mindenki azt szeretné, ha a lakásában a stílus és a minőség jelen van, ezért a lakásfelújítási munkálatok ezen részét bízzuk tapasztalt szakemberre! A többéves szakmai tudással rendelkező Class üvegstúdió csapata nagyon felkészült és minden igénynek eleget tesz. A kliens kérésére egyedi darabokat is kiviteleznek. A zuhanykabinhoz használt fémszerkezetek rozsdamentesek, tehát nem kell attól tartani, hogy a vízben megbarnul. Az üvegajtók kiváló minőségű anyagból készülnek, többféle típusa ismert, de mindegyik biztonságos és erős.

A keret nélküli tolóajtókat kisebb terek elválasztására ajánlják, mint például a konyha vagy az ebédlő. Sínen mozognak és a régi ajtótokra is felszerelhető, így a nagyobb bontási munkálatok elkerülhetőek. Nem foglal nagy helyet és a közlekedés is akadálymentes. A tágasabb fürdőszobákba a dupla üveg tolóajtót érdemes tenni, mert a kiváló fényáteresztő tulajdonságának köszönhetően, kellemes hangulatot varázsol és sokkal ellenállóbb, mint a fából vagy műanyagból készült változat.

Nem kell attól tartani, hogy eltörik, mivel ezek speciális technológiával készülnek, ezért nagyon szilárdak és strapabíróak. Edzett 8 mm vastag biztonsági üveggel dolgoznak. Tisztításához puha rongyra és ablaktisztító folyadékra van szükség, ezzel áttörülve tiszta és fényes felületet kapunk. A csapat munkáját a precizitás jellemzi. A cég referenciamunkái az oldalon megtekinthetőek. Lakása felújítását bízza a profi csapatra, akik mindent megtesznek, hogy Ön elégedett és boldog legyen!