Alacsony fogyasztású LED izzó GU10

Egyre többen használnak otthonukban LED izzókat, mivel ezek sokkal kevesebbet fogyasztanak, mégis erős a fényük, így probléma nélkül bevilágítják az egész helyiséget. A rengeteg termék közül fontos a megfelelőt kiválasztani, ami akár a LED izzó GU10 is lehet, mivel ez egy újabb technológiájú darab, ami szinte minden lakásban megállja a helyét. Ez a bizonyos LED izzó GU10 hagyományos foglalatba illeszthető, így pillanatok alatt ki lehet cserélni a régebbi darabokat erre.

Biztosan minden lakásban fontos, hogy a szobák és helyiségek megfelelően ki legyenek világítva, éppen ezért olyan fényforrásokat és izzókat kell vásárolni, amelyek erős fényt bocsájtanak ki, valamint nagy szórással rendelkeznek. Az erős fény önmagában nem elég, hiszen így csak egy bizonyos pontot lehet jobban megvilágítani, de ha az izzó nagyobb szórással világít, értelemszerűen nagyobb területet lehet bevilágítani. Ez a LED izzó GU10 esetében is megfigyelhető, hiszen egyetlen darabbal akár egy egész szobát ki lehet világítani.

A fényforrások elhelyezése is fontos lehet, ezért erre is érdemes odafigyelni. Sokan döntenek úgy, hogy LED Filament égőket tesznek a lámpákba, amelyek szintén kiváló termékek, és talán még nagyobb fényerősséggel is rendelkeznek. Ezek a LED Filament izzók egy teljesen más technológiával készülnek, ami azt eredményezi, hogy akár 360 fokban is képesek szórni a fényt. Érdemes megfigyelni az újabb termékeket, hiszen ezek a legtöbb esetben hatékonyabban és megbízhatóbban működnek.

Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy csak ezeket a termékeket érdemes megvásárolni, de az tény, hogy sokkal jobban járhatunk velük. Valószínűleg az újabb izzók eleinte drágábbak lesznek, azonban egy kis idő elteltével az árak esni fognak. A LED Filament izzók külsőre úgy néznek ki, mint a hagyományos égők, azzal a különbséggel, hogy nem rendelkeznek izzószállal. Az izzószálat felváltották az üveg- vagy zafírszálak, amelyek foszforral vannak bevonva. Erről a technológiáról többet is meg lehet tudni a szaküzletekben, tehát ott érdemes tájékozódni.