Az életbiztosítások költségei a 40plusz oldalon olvashatók

Míg a cégek pénzügyi tanácsadókkal és profi szakemberekkel felvértezve néznek szembe a gazdasági élet nehézségeivel, addig mi, laikus, átlagkeresetű emberek magunkra maradunk. Szerencsére itt van az internet, ahol számos információt megtalálhatunk, de fontos, hogy jól megválogassuk, hogy ilyen jellegű adatokat honnan gyűjtünk be, hiszen a félretett, megtakarított pénzünkről, az életünkről van szó.

Kedvenc oldalam a témában a www.40plusz.hu honlap, ahol egy igen átfogó képet kaphatunk a pénzügyi világról, és folyamatosan új és friss hírekkel lát el bennünket. Legyen szó álláskeresésről, befektetésről, pénzügyi vagy munkaügyi problémákról, itt minden területen olvashatunk valami hasznos tippet, tanácsot vagy csak szimplán információt, amelyet felhasználhatunk a mindennapokban.

A cikkek professzionálisak, ugyanakkor közérthetőek és átláthatóak, így bárki utánanézhet az eddig meg nem értett dolgoknak, törvényhatározatoknak, módosításoknak, mert itt biztosan tisztázni tudja őket. A 40plusz oldalt érdemes könyvjelzővel is ellátni, sőt, kedvenc oldalam címkével is ellátni, hogy többször is vissza tudjunk térni ide, és így a legújabb hírekről is tudomást szerezhetünk.

Példának okáért, aki mostanában ellátogatott a weboldalra, az már tudja, hogy végre nyilvánossá tették az összes biztosítási termék költségét. Az életbiztosítók költségei itt olvashatóak. A cikkből kiderül, hogy két fontos változást eszközöltek. Az első, hogy a vegyes megtakarítás célú életbiztosítások esetében is kiszámolják a TKM értékét, vagyis a Teljes Költségmutatót. A második pedig, hogy a technikai kamat 2,9%-ról 2,3%-ra csökkent.

Ezen infók tudatában megtekinthetjük a listát az összes megtakarítás jellegű életbiztosításról és azok TKM mutatójáról. Látható, hogy a biztosítások majdnem fele kevesebb költséget számít fel, mint a maximum technikai kamat, valamint hogy a legtöbb termékhez többlethozam-visszatérítés is jár. Amennyiben szeretné részletesen átböngészni a táblázatot, életbiztosítók költségei itt olvashatóak.