Minden fontos tudnivalóról itt értesülhet!

Az ember életében gyakran eljöhet egy fordulópont, amikor eldöntheti, hogy pontosan mihez fog kezdeni az életével. Bármibe is fogjunk, egy jó munkahelyre mindig szükség van. Mennyivel jobb azonban az, hogy amit dolgozunk, azt szeretjük és hivatásunknak érezzük! A személy és vagyonőr szakma igazán megbecsült és ezért megéri kitanulni. A tanfolyam összes fontos tudnivalója megtalálható az interneten.

Van azonban néhány feltétel, aminek teljesülnie kell ahhoz, hogy egyáltalán elkezdhessük a tanulást. Ezek közé tartozik a büntetlen előélet, a megfelelő testi és szellemi egészség, legalább nyolc általános iskolai végzettség. Ezen kívül még fontos, hogy magyar állampolgárok legyünk, valamint rendelkezzünk állandó bejelentett lakhellyel az ország területén. Ha ezek mind teljesülnek, akkor nekikezdhetünk a képzésnek.

A tanfolyam összes fontos tudnivalója pár kattintásra van, ezért érdemes minél hamarabb tudakozódni, hogy aztán nekiláthassunk a kiképzésnek. Ne vesztegessük tovább az időt, hanem lépjünk!