Blaumann edény roszdamentes acélból

A főzést meg fogja könnyíteni, hogyha megfelelő edényeket használunk a feladatra. A Blaumann edény anyaghasználat tekintetében kiemelkedőnek számít, de a dizájn sem hagy kívánnivalót maga után. Nagyon jól néz ki, hiszen minőségi rozsdamentes acélból készült és 5 rétegű talppal lett ellátva. A kialakításának köszönhetően, még indukciós főzőlapon is használható. A belső mérőskála szintén nagyon jól fog jönni főzés közben.

Minden háziasszony álma a Blaumann edény, mert ezzel igazán finom fogásokat készíthet az egész családnak. Könnyű elmosni, mivel nem fog leragadni az étel az aljára. Ennek köszönhetően, még mosogatógépben is tisztítható a Blaumann edény.

A másik nagy előnye az ára, főleg azért, mert a homex.hu oldalán mindig számíthatunk valamilyen remek akcióra, amit nem érdemes elszalasztani. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy az indukciós Blauman edény kizárólag csak indukciós főzőlapon használható, holott ez egyáltalán nem igaz. Az ilyen edényeket tökéletesen használhatjuk más főzőlapokon is, mert nem fogunk egyikben sem kárt tenni. Masszív kialakítást kapott, mégis letisztult dizájnnal rendelkezik.

A szegecselt nyél nem fog letörni, amikor hirtelen felemeljük a Blauman edényt. Más márkáknál ez előfordulhat, mert az állandó melegítés meggyengítheti az edény szerkezetét, de ez nem fordulhat elő ezeknél a termékeknél, így a használatuk teljesen biztonságos, bármelyikről legyen szó. Többféle modell közül választhatjuk ki azt, amelyikre szükségünk van. Akár egy teljes szett megvásárlására is lehetőségünk van.