Kiváló lehetőség

CSOK építkezésre, felújításra

A házépítés, vásárlás hatalmas megoldandó problémát gördít a családok elé, de mindenki próbálja valahogy átugrani, mivel természetes ösztönünk, hogy vágyunk saját otthonra. A mindennapok során teljesítendő feladatok, költségek pedig a pénzügyi erőforrásokat és az energiákat is felemésztik.

A párok egy kis lélegzethez juthatnak a CSOK segítségével ebben a küzdelemben, ugyanis minél nagyobb a segítség, annál nagyobb az energia a folytatáshoz. A CSOK igénybevételével megkönnyíthetjük az életünket, hiszen 10 millió Ft vissza nem térítendő támogatást kaphatunk ház- és lakásvásárlásra, építkezésre.

Valamint jogosultak lehetünk további 10 vagy 15 millió forintos kedvezményes kamatozású hitelre, aminek nagysága gyermekeink számától függ.

A CSOK kitalálói ugyanis felismerték a helyzetet, miszerint egy családban minél több gyerek van, annál több a kiadás, így az otthonteremtéshez is nagyobb összeget szükséges juttatni, mert a mindennapi kiadások mellett a takarékoskodás, nagymennyiségű pénz összegyűjtése sajnos nem opció.