Egy másik kontinens, amerikai autók

A Földbolygó hatalmas méretének köszönhetően, rengeteg embernek ad otthont. A milliárdnyi ember rengeteg szokást, sztereotípiát képvisel. Talán a földrészek daraboltságának köszönhetően, ezért ennyire csodálatos ez a bolygó.

A földrészek közül kiemelkedik Amerika, mind méretében, mind sokszínűségében és az ott található amerikai autók, amelyeket szintén a különlegesség jellemez. Egy amerikai számára megszokott márkák lehetnek a Cadillac, Chevrolet, Dodge, Gmc, Shelby. A régebbi autókat a retró jellemez, amelyeket a 60-as, 70-es évek gyártmányai.

Ezek a már-már múzeumi példánynak számító amerikai autók szerepelnek a híres tévéfilmekben, amelyek csak még jobban növelik a népszerűségi arányukat.

Azok az amerikai autók, amelyek a mai modernkorban lévő mérnökök terveztek, inkább törekednek a futurisztikusságra és a sci-fi filmekben levő áramvonalas kialakításra. Tehát kijelenthetjük, hogy az amerikai autóknak van egy különleges „ízük”, amit főleg egy külföldön élő ember tud a legjobban érzékelni.