Eskuvot szervezek

Esküvőt szervezek rövid határidővel

Minden olyan gyorsan történt… Sejtelmem sem volt róla, hogy a párom a februári születésnapomon meg fogja kérni a kezemet. De mégis így történt, mi pedig úgy döntöttünk, hogy még idén összeházasodunk.

Azóta folyamatosan esküvőt szervezek, hiszen nagyon szorít az idő. Csak úgy repülnek a napok, de még rengeteg elintéznivalóm van augusztusig. Persze a párom is igen sokat segít, de még így is azt érzem, hogy sohasem érünk a teendőink végére.

Amióta esküvőt szervezek, azóta rájöttem arra, hogy minden apró részletre oda kell figyeljek. Nem akarom, hogy bármi is elrontsa a nagy napot. A meghívókat már régen kiküldtük és a ruhákat is sikerült kiválasztanunk.

Megegyeztünk arra vonatkozólag, hogy mi legyen a vacsora. A zenekar szintén igent mondott a megkeresésünkre. Csodás esküvőt szervezek, ennek érdekében nagy előszeretettel böngészem az eskuvoborze.hu weboldalt. Innen szinte bármilyen témában lehet információt találni. Nézd meg Te is a honlapot, ha éppen az esküvődre készülsz, mert biztosan nem fogod megbánni, hogy ellátogattál ide!