pamut fonal

Vibráló színekben kapható pamut fonal

A kényelmes és szofisztikált ruhadarabokat mindenki nagyon szereti, főleg ha a kényelem és a puhaság mellé minőség és melegség is párosul. Mindezt meg lehet valósítani a pamut fonal felhasználásával kötéskor vagy horgoláskor.

Ha még eddig nem készített saját magának vagy szeretteinek kardigánt, sálat, sapkát vagy takarót, akkor most lehetőség nyílik erre. A Drops pamut fonal különlegesen finom színárnyalatokban rendelhető meg az oldalról, amivel azonnal neki lehet fogni a handmade dolgok készítéséhez.

Nagyon kedveltek azok a gombolyagok is, amiben a pamut fonal selyemmel vagy moherszállal együtt készül, így eltérő állagot és puhaságot kap minden típus. Válogasson kedvére a minőségi pamut, gyapjú, moher vagy selyemfonalakból és készítsen szebbnél-szebb ruházati cikkeket, lakásdekorációkat, kiegészítőket!

Legyen ez egy új hobbi vagy űzze profi szinten és kamatoztassa alkotási tehetségét! Rendelését futárszolgálattal küldjük, így megszabadul a sorban állás terhétől, valamint nem veszít időt a bevásárlással.