Fapados parkoló alacsony árakkal és nívós szolgáltatásokkal

Ha repülővel szeretne elutazni valahová, akkor a repülőtérre való kijutást is mindenképpen tervezze meg, mert nem biztos, hogy utolsó pillanatban ideális megoldás tud születni! Taxival és tömegközlekedéssel nem túl kellemes az út, ha még egy jó nagy bőröndöt is vinne magával, ugyanakkor, ha autóval érkezik, akkor a parkolással lehet baj.

A F.A.P fapados parkoló abban az esetben tud segítő jobbot nyújtani, ha saját kocsival tervezi megtenni az otthona és a repülőtér közti utat és nem szeretne megkérni senkit, hogy azt hazavigye, majd az érkezésekor megint kivezesse. Ne ijedjen meg, a fapados parkoló megnevezés nem a színvonalra utal, hanem az árakra.

A díjak esetében pedig kimondottan előnyös, ha fapados szolgáltatásról van szó, hiszen jó áron juthat hozzá egy biztonságos, kérés esetén fedett parkolóhelyhez. Itt csak jeleznie kell, hogy mikor tenné le az autóját és amikor megérkezik a helyszínre, máris beállhat az Ön által igényelt helyre. Ha pedig összeszedelőzködött, akkor felülhet a fapados parkoló valamelyik kényelmes kisbuszára és pillanatok alatt, akadálymentesen juthat el a megfelelő terminálra.